Ons bedrijf

Autobedrijf HOPP Autobedrijf HOPP heeft een jarenlange ervaring in de inkoop en verkoop van zeer jong gebruikte auto’s van Duitse fabrikanten, waarbij de focus ligt op Hybride en vol elektrische auto’s. Ons specialisme is de laatste jaren uitgegroeid naar veelal de Mercedes Benz V-Klasse en de vol elektrische EQV.

U betaalt bij ons geen afleverkosten en inruil van uw auto is vaak mogelijk. Alle auto’s worden standaard met minimaal 12-maanden garantie geleverd en deze garantie is van toepassing bij uw eigen lokale merkdealer. Mocht er onverhoopt toch iets zijn met de auto hoeft u dus niet naar Zwolle maar rijd u snel en makkelijk even langs uw eigen dealer.

Wegens onze unieke inkoop kanalen zijn onze auto’s altijd dealer onderhouden en uiteraard zijn alle kilometerstanden aantoonbaar. Doordat wij geen luxe showroom hebben, wij met een klein team werken, kunnen en willen wij de auto’s scherp aanbieden. Alle auto’s worden bij ons, voordat deze te koop worden aangeboden, volledig gecontroleerd. Wij hebben geen eigen werkplaats, bij onderhoud maken wij altijd gebruik van de services van de merkdealer.

Mocht u vragen hebben wij staan u graag te woord per telefoon, Whatsapp of per email.

Graag tot ziens in Zwolle.

Italian Trulli